Zorgkundige

infomoment zoersel

Campus Zoersel

De Vleugel, Achterstraat 20, 2980 Zoersel

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ben je geïnteresseerd in de gezondheidssector en de daarbij horende taken? Zoek je een job waarbij je zowel je sociale vaardigheden als je handigheid kunt benutten? Dan is dit zeker iets voor jou! Je leert terwijl je in de praktijk staat. De combinatie theorie en praktijk maakt deze opleiding interessant. De totale opleiding omvat vijf periodes. Heb je al het Certificaat Verzorgende of Polyvalent Verzorgende behaald? Dan is de opleiding Zorgkundige nog 1 periode.

Waarom deze opleiding?

Om als zorgkundige aan de slag te gaan, moet je heel wat vaardigheden bezitten. Onze opleiding biedt je een gedegen basiskennis. Het gevarieerde karakter van de opleiding zorgt ervoor dat je kan uitgroeien tot een gewaardeerd medewerker in de gezondheidszorg en zorgt ervoor dat je eveneens voorbereid bent voor het verrichten van complexe verzorgende taken.

Toelatingsvoorwaarden

Je bent ouder dan 18 jaar of voldoet aan de voltijdse leerplicht.
Wij verwachten een behoorlijk niveau Nederlands om de opleiding met succes te kunnen afronden. Dat betekent concreet richtgraad 2.2 voor opleiding Logistiek assistent  en richtgraad 2.4 voor de opleiding Zorgkundige. 

Inschrijvingen en inlichtingen

Wil je meer informatie over deze opleiding mail of bel 014 47 14 31.
Bij inschrijving betaal je best contant, met bancontact of met opleidingscheques (www.vdab.be/opleidingscheques). Onder bepaalde voorwaarden kun je ook vrijgesteld worden voor de betaling van het inschrijvingsgeld.

Documenten