Bakken en co

Bakken en Co, voor elk wat wils

  • Wil je eens in vogelvlucht de verschillende facetten van de Brood en Banketbakkerij beleven?  Dan is de module “Bakken en Co” een bron van inspiratie waar je veel plezier aan zal beleven.
  • Creatief omgaan met bloem, water en gist … Van simpele ingrediënten lekkere dingen maken… Stel je voor, jouw eigen, zelfgebakken brood.
  • Het werken met chocolade en verwerken ervan tot een goede praline is iets dat je onder de knie moet krijgen. In deze cursus zal je ervaren dat het ook binnen jou mogelijkheid past.
  • Ben je gefascineerd door heerlijke gebakjes en taarten, en wil je die zelf kunnen maken, dan zal je in deze cursus nog veel plezier beleven.
  • Kortom deze cursus behandelt alles maar beperkt de verschillende onderdelen van de opleiding bakker en de opleiding banketbakker. Met de nadruk op ambachtelijk, creatief, lekker en verzorgd.

Toelatingsvoorwaarden

Voldaan hebben aan de voltijdse leerplicht. (minimum 16 jaar in bepaalde gevallen 15 jaar)

Medisch attest

Sinds 1 september 2009 geldt er voor alle cursisten die starten met de opleiding een nieuwe toelatingsvoorwaarde, namelijk een medisch attest. Het attest moet door de huisarts worden ingevuld. pdf bestandHier vind je een blanco medisch attest (81 kB).

Documenten