Boekhouden

Je kan je niet meer inschrijven voor een HBO5-opleiding bij CVO EduKempen.
De HBO5-opleidingen worden voortaan als vernieuwde graduaatsopleidingen aangeboden door Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen, Mechelen en Turnhout.

 

Wil jij binnenkort starten aan een graduaatsopleiding (HBO5)? Neem een kijkje op www.ap.be/bachelorengraduaat voor een overzicht van alle opleidingen en de komende infomomenten.

Waarom deze opleiding?

De  opleiding Boekhouden HBO5 (hoger beroepsonderwijs, niveau 5), studiegebied Handelswetenschappen en bedrijfskunde, richt zich tot iedereen die als boekhouder of fiscalist aan de slag wil. De fiscale reglementering is één van de meest complexe administratieve materies geworden die bovendien onderhevig is aan veelvuldige wijzigingen. De vraag naar administratieve medewerkers met een grondige basiskennis van de reglementering inzake accountancy neemt dan ook zienderogen toe.

Met het diploma Graduaat Boekhouden kun je beroepsmatig aan de slag in boekhoudkantoren, administratieve afdelingen van bedrijven, … 

Voor wie is deze opleiding bestemd?

  • Voor iedereen die wil werken in het vakgebied boekhouden en fiscaliteit, of medewerkers van boekhoudafdelingen en externe boekhoudkantoren die zich verder willen bekwamen.

Hoe is de opleiding opgebouwd?

De volledige opleiding wordt standaard georganiseerd in 6 semesters. Dat betekent: 

  • 6 semesters van telkens 3 vakken per semester in avondopleiding

Wij bieden volgende vormen aan:

  • een standaardtraject van 3 schooljaren met doel het diploma HBO5 Graduaat in de Boekhouding te behalen.
  • een gepersonaliseerd opleidingstraject voor mensen met werkervaring  in de boekhoud sector en die streven naar een niveauverhoging van hun diploma.  
  • het volgen van specifieke modules ter verdieping en verrijking van jouw professionele capaciteiten, met deelattest.